luni, 17 decembrie 2012

Chiftele de post cu soia




Ingrediente:

-200 g granule de soia;
-o ceapa;
-un morcov;
-marar si patrunjel;
-un cartof;
-100 g faina;
-sare si piper;

Punem granulele   la fiert in apa cu sare pentru 30 min, dupa care le lasam la scurs pana se inlatura complet surplusul de apa.


Intre timp tocam marunt ceapa, dam prin razatoare cartoful si morcovul , tocam mararul si patrunjelul , pisam usturoiul si le amestecam.


Dupa ce s-a inlaturat surplusul de apa din soia,o asezam intr-un vas, adaugam faina, legumele, sarea si piperul. Amestecam pana se omogenizeaza totul.

Cu mainele umezite formam chiftelutele si le prajim in uleiul incins.



Le scoatem pe un servet de hartie ce va absorbi surplusul de ulei.
Au fost perfecte alaturi de o movila de legume gatite la steamer.




Si cam asa arata steamerul meu incarcat cu legume..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu