miercuri, 16 ianuarie 2013

Tagliatelle cu pui


Ingrediente:

- 300g tagliatelle 
- 400ml smantana pentru gatit
- un piept mare de pui, taiat cubulete
- o cana mazare congelata
- 100g branza pentru paste
- sare, piper
- 2-3 catei de usturoi
- o lingura unt, o lingura ulei de masline


Mai intai fierbem pastele , conform instructiunilor de pe ambalaj, ale mele aveau timp de fierbere 10 min si odata  cu ele am pus la fiert si mazarea congelata. Cand e gata timpul de fierbere, le scoateti intr-o sita, dar fara sa le treceti sub jet de apa.

Intr-o tigaie wok punem untul impreuna cu uleiul, uleiul este important pentru ca ajuta untul sa nu arda.

Dupa care adaugam pieptul de pui taiat cubulete.
Lasam pieptul de pui sa se rumeneasca frumos, dupa care adaugam usturoiul pisat, sare si piper. Le lasam putin la foc, dupa care adaugam smantana pentru gatit.




Amestecam bine totul si lasam la foc pana sosul incepe sa clocoteasca, apoi adaugam pastele amestecate cu mazarea si la final branza pentru paste.




Amestecam bine, pana branza se topeste.La final a iesit un preparat delicios, foarte aromat si numai bun pentru o cina in familie.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu