marți, 19 februarie 2013

Chec aperitiv


Ingrediente:


  • 700 g carte tocata amestec porc+vita
  • 3 oua
  • o legatura patrunjel
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 200 g smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 3 felii groase de paine inmuiate in lapte si stoarse

Amestecam carnea tocata cu painea inmuiata si stoarsa, cu ouale, patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, ceapa tocata marunt si 2 linguri smantana.


Amestecam toate componentele bine si le punem intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem restul de smantana si cascavalul ras.

Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora, pana este rumenit.


Poate fi folosit ca aperitiv, singur sau insotit de diverse garnituri...in orice combinatie este f buna.
Pofta Mare!!






Un comentariu: