luni, 18 februarie 2013

Pui cu Smantana si Cartofi la cuptor


Ingrediente:

  • 4-5 pulpe de pui(eu am folosit dezosate)
  • 5-6 cartofi
  • 200 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea 
  • 3 linguri faina
  • sare, piper, boia de ardei iute
Pulpele de pui, condimentate cu piper, sare si boia de ardei iute se dau la cuptor pentru 20-25 min.

Dupa ce s-au rumenit frumos, adaugam peste ele, cartofii fierti taiati cubulete.

Separat pregatim sosul de smantana, frecam laptele cu faina, ca sa nu se faca cocoloase dupa care adaugam smantana.

Adaugam sosul obtinut peste cartofi, fara sa amestecam.


Deasupra se presara branza telemea si cascaval ras.


Se lasa la cuptor pentru 20-30 min pana se rumenesc frumos.




Foarte bun,am mancat cu castraveti murati, au mers de minune.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu