joi, 23 mai 2013

Bomboane Raffaello


Trebuie sa va marturisesc ca bomboanele Raffaello sunt preferatele mele, iar reteta pe care am sa v-o prezint seamana foarte tare cu reteta adevarata, poate chiar mai delicioase  :) .

Ingrediente:

  • 200 g lapte praf;
  • 200 g unt
  • 200 g nuca de cocos
  • 150  g zahar pudra
  • 200 g biscuiti sfarmati
  • o lingura de smantana
Bomboanele se fac foarte rapid si nu necesita coacere

Se amesteca laptele praf cu zaharul, cu nuca de cocos si cu untul, lasat in prealabil la temperatura camerei.

Dupa care urmeaza  smantana,
Si la final adaugam biscuitii sfarmati. Trebuie sa obtinem o compozitie consistenta cu care sa putem jongla.

Din compozitia obtinuta formam bilute pe care le dam prin nuca de cocos. Puteti sa le umpleti cu o migdala, aluna sau miez de nuca, in orice varianta ele sunt delicioase.

Se pastreaza la frigider si se servesc cu multa pofta!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu