Ingrediente:
- 500 g ciuperci champignons;
- 300 g piept de curcan (il puteti inlocui si cu piept de pui)
- un morcov
- o ceapa mare
- 400 g smantana
- o legatura de patrunjel
- sare si piper
Intr-o cratita am pus o lingura de ulei si am adaugat ceapa tocata marunt si morcovul ras.Le-am lasat sa se inmoaie la foc mic , adaugand o ceasca de apa.
Pieptul de curcan taiat cubulete, l-am pus in cratita si l-am lasat sa se inabuse peste morcov si ceapa.
Intre timp am taiat ciupercile felii si le-am pus separat intr-o craticioara impreuna cu o lingura de ulei. Am pus peste ele doua , trei linguri de sos din cratita si am lasat sa dea in clocot.
Separat am amestecat faina cu putina apa rece si o lingura de amidon.
Am pus ciupercile cu sos in smantana pentru a-i creste temperatura si sa nu se branzeasca.
Am turnat smantana peste carne si le-am mai lasat pe foc pentru inca 5-10 min.
La final am adaugat patrunjel verde tocat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu