Puiul cu smantana si ciupeci este o mancare ce se pregateste rapid si este si foarte satioasa, pentru o varianta mai light puteti sa renuntati la faina.
Ingrediente:
-3 pulpe de pui dezosate(sau un piept de pui mare)
-300 g smantana
-o cutie cu ciuperci( 400 g)
-o ceapa
-2 linguri faina
-2 linguri ulei
-sare si piper
Am taiat bucatile de pui , le-am condimentat cu sare si piper si le-am rumenit putin in ulei.Nu trebuie prajit prea mult puiul ci doar rumenit, dupa care scoatem separat.
Separat adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile si le calim putin. Dupa ce ceapa devine sticloasa adaugam puiul.
Acoperim totul cu apa si lasam sa fiarba 15 min.
Separat amestecam smantana cu faina si le turnam peste pui, lasam totul sa fiarba pana ce sosul capata consistenta.
L-am trecut pe lista de prioritati
RăspundețiȘtergere