Ingrediente:
- 700 g carte tocata amestec porc+vita
- 3 oua
- o legatura patrunjel
- 5 catei usturoi
- 1 ceapa
- 200 g smantana
- 100 g cascaval ras
- 3 felii groase de paine inmuiate in lapte si stoarse
Amestecam carnea tocata cu painea inmuiata si stoarsa, cu ouale, patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, ceapa tocata marunt si 2 linguri smantana.
Amestecam toate componentele bine si le punem intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem restul de smantana si cascavalul ras.
Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora, pana este rumenit.
Poate fi folosit ca aperitiv, singur sau insotit de diverse garnituri...in orice combinatie este f buna.
Pofta Mare!!
Interesant amestecul de carne tocata cu smintina
RăspundețiȘtergere