sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Chocolate Crinkles




Ingrediente:


  • 225 gr ciocolata amara 
  • 60 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 2 oua mari sau 3 mici
  • 225 gr faina
  • esenta vanilie
  • 1 lingurita praf copt
  • un varf sare
  • zahar tos si pudra pentru exterior
Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie deschisa la culoare, dupa care topim ciocolata la bain marie impreuna cu untul si o adaugam peste compozitia de oua.
Dupa ce am incorporat ciocolata, adaugam faina amestecata cu praful de copt, sarea si  esenta de vanile.
Amestecam bine pana ce faina este absorbita de aluat.
Obtinem o compozite care are consistenta unei creme, ce trebuie sa stea la frigider minim 3 h.


Dupa ce s-a intarit, cu ajutorul unei lingurite scoatem cate-o portioara de aluat si formam bilute.
Fiecare biluta se tavaleste prin zahar tos,apoi prin zahar pudra si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ii coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru maxim 10 min, interiorul trebuie sa ramana usor umed. Ii lasam sa se raceasca in tava, pentru ca sunt fragili si moi, dupa care ii scoatem in farfurie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu